donderdag 5 maart 2015

Deze Vier Punten Moet Men Echt Begrijpen Om In Online Network Marketing Succesvol Te Zijn

Foto
Deze Vier Punten Moet Men Echt Begrijpen Om In Online Network Marketing Succesvol Te Zijn
Jij bent begonnen met traditionele network marketing en je zoekt een manier om je business online via het internet uit te bouwen.
Super! Dan ben je hier precies goed, je bent er inmiddels achter gekomen dat het lastigvallen van familie, kennissen en vrienden echt niet meer van deze tijd is en dat dit ook niet meer werkt en zeg nu eens eerlijk wie wil dit nu nog in 2015? Niemand toch?
Je bent er achter gekomen dat je onmogelijk met traditionele network marketing kunt concurreren tegen die personen die de know how hebben om duizenden nieuwe contacten te genereren via het internet.
De tijden zijn enorm veranderd, en ondanks dat network marketing een face to face business is, moet men zich in 2015 aanpassen, onderscheiden van de concurrent, feit is dat de meeste networkers totaal niet weten hoe ze via het internet duizenden nieuwe contacten kunnen aanspreken, en daarom er na een paar maanden weer mee stoppen met traditionele network marketing. Wist je dat 98% van alle personen die beginnen met traditionele network marketing er binnen een paar maanden er ook weer mee stoppen, zonder inkomsten gegenereerd te hebben?!

Met traditionele network marketing spreek je mensen face to face en moe je veel met nieuwe contacten telefoneren, als je dit tenminste wilt, dit wordt nog steeds door de grote network marketing organisaties gepreekt, ondanks dat ze echt wel weten dat dit echt niet meer werkt, er zijn inmiddels veel betere en effectievere methoden om aan nieuwe contacten te komen voor je network marketing business!

Offfine, dus buiten het internet hebben we ook niet de mogelijkheid om het verkoop proces bijna volledig te automatiseren, met online network marketing hebben we dat wel, en hoe.

In de offline traditionele network marketing heb je geen begrippen zoals landingpage, ppc, autoresponder, emailcampagne, splittesting en nog veel meer, voor een networker die nog nooit iets gedaan heeft op het internet is het heel moeilijk om met online network marketing te beginnen.
Het goede nieuws is dat jij ook heel snel online network marketing kunt leren en dus redelijk snel al de eerste contacten voor je network marketing business binnen kunt halen.

Mijn doel van deze blogpost vandaag is om uit te leggen wat de moderne network marketeer nodig heeft om met online network marketing realistisch geld te kunnen gaan verdienen.

#1 Jij hebt een doelgroep nodig, personen waaraan jij je diensten en of producten kunt gaan verkopen

Een doelgroep is een groep personen met dezelfde interesse zoals:


Personen die zich interesseren voor afvallen
Personen die zich interesseren voor Mental coaching
Personen die zich interesseren voor reizen
En ga zo maar door.


Bij het vinden van de voor jouw interessante doelgroep denk dan aan het volgende:

Is deze doelgroep groot genoeg?
Is deze doelgroep geïnteresseerd in de producten en of diensten die ik aan te bieden heb?
Is deze doelgroep bereid om voor deze diensten en of producten ook daadwerkelijk geld uit te geven?


Een van de grootste leugens in de traditionele network marketing branche is dat "Iedereen je potentiële klant is".BULLSHIT! of "iedereen wil het, weet het alleen nu misschien nog niet" nog een keerBULLSHIT!


#2 Jij hebt een manier nodig om deze personen in je doelgroep te kunnen bereiken


Het gaat hier om marketing! Jammer genoeg hebben de meeste personen in de traditionele network marketing branche totaal geen kaas gegeten van marketing.


Veel networkers denken nog steeds dat even een postje met een link op Facebook geweldige resultaten brengt, niets is minder waar. Een van s werelds meest succesvolle online network marketeer legde dit als volgt uit:


Market to everybody and you will end up market to no body!

Verkoop aan iedereen en je eindigt met geen verkopen en zo is het maar net!
Kijk maar eens in een paar verschillende Facebookgroepen iedereen post daar hetzelfde en iedereen verbaast zich nog steeds dat niet helemaal niet werkt en nooit kan werken, je zit in de totaal verkeerde doelgroep, dat ten eerste!
Ten tweede, doe je datgene wat duizenden andere marketeers doen, en als het bij een persoon niet werkt dan werkt deze methode ook bij anderen niet, simpel.
Om een succesvolle online network marketing business op te bouwen moet je reclame maken op het internet, tenminste je moet in ieder geval personen geïnteresseerd zien te krijgen voor je diensten en of producten.
Marketing en reclame dat is wat het internet in leven houd, kijk maar giga bedrijven als Google en Amazon, die kunnen niet zonder reclame en marketing, dus jij ook niet.

Onder marketing vallen de volgende methodes:
  1. Content Marketing via bloggen, wat je momenteel leest.
  2. Video Marketing, denk hierbij aan oa YouTube.
  3. Facebook PPC, dit zijn de kleine advertenties aan de rechterkant op je Facebook timeline pagina.

Er zijn natuurlijk veel meer methoden maar deze drie werken het allerbest!
Als eerste wil ik je aanraden om voor je online network marketing zo spoedig mogelijk begint met bloggen
Hier zijn 4 redenen waarom jij als online network marketeer een blog moet hebben.
  1. Als je regelmatig iets op je blog post dan is dit een ideale manier om in contact te komen en te blijven met je downline, klanten en geïnteresseerde voor je business.
  2. Met je blog heb je de mogelijkheid om via het internet nieuwe klanten te genereren, onder andere door de indexeringen van de verschillende zoekmachines.Mensen belanden dus op je blog nadat ze op bijvoorbeeld Google bepaalde zoektermen hebben ingegeven.
  3. Hoe vaker je blogt hoe meer je de indruk naar de buitenwereld toe creëert dat je meer weet van een bepaald product of dienst, je bent voor de buitenwereld een expert.
  4. Met je eigen blog kun je buiten je online network marketing business ook nog andere inkomsten genereren waarvan je affiliate bent, dus meer inkomsten met dezelfde moeite!

Je hebt een systeem nodig om en geld en tijd te besparen een bijna volledig geautomatiseerd systeem die zelfs de verkoop op zich neemt, dus nooit meer achter personen aan lopen, nooit mee urenlang onderweg naar een demo avond waar niemand komt opdagen, nooit meer eigen familie en vrienden en kennissen aanspreken over je business.
Met een succesvol team die je vanaf dag een na aanmelding bij de hand neemt en samen met jou een plan maakt speciaal op maat voor jouw gemaakt, rekening houdende met jouw behoeftes, beschikbare tijd per week en je financiële middelen. Met een succesvol team die regelmatig gezellige bijeenkomsten organiseert waar je gelijkgezinden kunt ontmoeten en waar jij de allerbeste marketing trainingen krijgt van s werelds meest succesvolle online marketeers en je op de hoogte wordt gehouden wat nu werkt en nog belangrijker wat nu niet meer werkt.

Fazit: 
Je hebt om echt succesvol te worden met online network marketing een doelgroep nodig en een bijna compleet geautomatiseerd marketing systeem en last but not least een blog en een succesvol team.
Harrtelijk dank voor de genomen moeite om deze blogpost te lezen, het helpt mij enorm als je deze post liked en deelt met je vrienden, dit kun je doen door naar boven te scrollen en op een of meerdere social media afbeeldingen te klikken, alvast mijn hartelijke dank daarvoor!
Heb je vagen en of opmerkingen, plaats deze dan hieronder in de comment section, ik reageer altijd binnen 24 uur, ik hoor graag van je!

src="http://newbieonlinemarketingsecrets.weebly.com/uploads/4/3/5/6/43569825/2628154_orig.png" style="border: 1px solid rgba(0, 0, 0, 0.129412); margin-left: -2px !important; margin-right: -2px !important; max-width: 100%; padding: 1px !important; vertical-align: middle; width: auto;" />

Foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten